Advies rapporten

Bij InstallGreen zijn we gepassioneerd over het leveren van innovatieve en duurzame oplossingen die niet alleen uw energieverbruik verminderen, maar ook uw kosten verlagen en uw ecologische voetafdruk verkleinen. Onze uitgebreide adviesrapporten en oplossingen zijn ontworpen om uw bedrijf of woning te transformeren in een energie-efficiënte en milieuvriendelijke omgeving.

Waarom Advies rapporten?

Zonnepanelen: Maak gebruik van de onuitputtelijke kracht van de zon en installeer zonnepanelen om uw eigen duurzame energie op te wekken. Bespaar op uw elektriciteitsrekening en profiteer van uw eigen energie.

Batterijopslag: Optimaliseer uw energiegebruik door overtollige energie op te slaan in batterijen. Dit stelt u in staat om zelfvoorzienend te zijn en minder afhankelijk te zijn van het elektriciteitsnet.

Airco/warmtepompen: Verbeter uw binnenklimaat met energiezuinige airconditioning en warmtepompen. Bespaar op uw verwarmings- en koelingskosten en geniet van een comfortabele omgeving het hele jaar door.

Laadpalen: Voor bedrijven en particulieren die elektrische voertuigen gebruiken, bieden wij advies over de installatie van laadpalen. Maak het opladen van uw elektrische voertuigen snel, gemakkelijk en efficiënt.

Ledverlichting: Upgrade uw verlichting naar energiezuinige Ledlampen en bespaar op uw energierekening. Ledlampen gaan langer mee dan traditionele lampen en bieden een betere lichtkwaliteit.

Waterontharder: Verbeter de kwaliteit van uw water en verleng de levensduur van uw apparaten met een waterontharder. Geniet van zacht water en verminder kalkaanslag in uw leidingen en apparaten.

Wat krijgt u van ons?

Na uw aanvraag voor een advies rapport ontvangt u van ons een opmaat gemaakte plan met de bovenstaande onderwerpen.

Een complete advies rapport kunt u nu bij ons afnemen voor
€ 175,- inclusief BTW.

Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste oplossingen voor uw specifieke behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe u kunt profiteren van onze energiebesparende oplossingen!

Scroll naar boven