Renovatie & BIM

Bij InstallGreen bieden we niet alleen hoogwaardige elektrotechnische renovatieservices aan, maar we gaan nog een stap verder door gebruik te maken van Building Information Model (BIM) technologie. Dit stelt ons in staat om uw projecten efficiënter te plannen, te ontwerpen en uit te voeren, waardoor we een hogere kwaliteit en een betere service kunnen bieden.

Renovatie

– Ontwerp advies
– Installeren
– Verduurzamen
– Reparaties
– Inspecties laten uitvoeren

elektriciteit vernieuwen

BIM

– Efficiënt plannen
– Betere communicatie
– Kosten besparen
– Kwaliteit verbeteren
– Tijd besparen

University college london proton beam cross section 1024x641 1

BIM traject

Wij hanteren in grote lijnen een trajecten plan voor kleine als zowel grote projecten.

BIM kick-off
BIM-protocol
Tekeningenpakket opstellen
Externe modellen toetsten
Interne model opzetten
Installatie modelleren
Modellen coördineren
Werktekeningen produceren
Tekeningen reviseren

BIM software

In de BIM hebben wij ervaring met volgende software pakketten

Revit

Autocad

Stabicad

Nordined

Dalux

Solibri

Duurzaamheid en BIM

Bij InstallGreen zijn we toegewijd aan duurzaamheid en het verminderen van onze ecologische voetafdruk. Door gebruik te maken van BIM kunnen we onze projecten efficiënter plannen, ontwerpen en uitvoeren, waardoor we minder afval produceren en minder energie verbruiken. Dit stelt ons in staat om duurzamere oplossingen te bieden en bij te dragen aan een betere toekomst voor ons allemaal.

Waarom voor ons kiezen?

Bij InstallGreen zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige elektrotechnische renovatieservices met behulp van BIM-technologie. Onze deskundige adviseurs staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor uw situatie. We werken alleen met hoogwaardige producten en materialen van gerenommeerde fabrikanten, zodat u kunt rekenen op een betrouwbare en duurzame oplossing.

Door te kiezen voor InstallGreen voor uw elektrotechnische renovatieklussen met BIM, kiest u voor kwaliteit, expertise en betrouwbaarheid. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw projecten efficiënter en effectiever uit te voeren!

Scroll naar boven