Over ons

Bij InstallGreen zijn we ervan overtuigd dat duurzaamheid en comfort elkaar niet hoeven uit te sluiten. Integendeel, wij denken dat ze elkaar juist kunnen versterken. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in het leveren van de beste oplossingen voor zonnepanelen, laadpalen, warmtepompen en airco’s, waarmee u uw woning of bedrijf kunt verduurzamen.

WhatsApp Image 2024 01 31 at 22.15.17 1

Wie zijn we?

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf gevestigd in Nootdorp, met een grote passie voor hernieuwbare energie en groene technologie. Wij zijn actief sinds 2021 en we hebben al vele particulieren en bedrijven geholpen om hun energieverbruik te verminderen, hun wooncomfort te verhogen en hun ecologische impact te verkleinen.

huis met zonnepanelen installatie op dak

Onze missie

We streven naar kwaliteit op onze installatie. Daardoor gebruiken we hoogwaardige producten die voldoen aan uw wensen en budget, terwijl u uw ecologische voetafdruk en energierekening verlaagt. Wij werken samen met betrouwbare leveranciers en partners om ervoor te zorgen dat u de beste waarde en prestaties krijgt van uw installaties. Wij staan garant voor een professionele en persoonlijke service, van advies tot installatie tot onderhoud. Onze projecten zijn altijd gericht op het leveren van waarde en kwaliteit voor onze klanten. Dit motiveert ons om elke dag beter te worden en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Onze diensten

Wij bieden een scala aan diensten, met name:

Zonnepanelen

Wij installeren zonnepanelen voor uw woning of bedrijf, zodat u uw eigen elektriciteit kunt opwekken. Zonnepanelen kunnen u helpen om flink te besparen op uw energierekening, uw woningwaarde te verhogen en het milieu te beschermen. Wij werken met hoogwaardige zonnepanelen die een lange levensduur en een hoog rendement hebben.
Wij kunnen u adviseren over het beste type, merk en aantal zonnepanelen voor uw situatie, rekening houdend met uw dakoppervlak, oriëntatie, schaduwval en energieverbruik, en u voorzien van een vrijblijvende offerte.

Airco’s

Wij installeren en onderhouden airconditioners voor uw comfort en gemak op uw bedrijf of woning. Een airco kan u helpen uw binnen luchtkwaliteit te verbeteren, de luchtvochtigheid te verminderen en oververhitting te voorkomen. Wij kunnen u adviseren over het beste type, merk en model airconditioner voor uw situatie, en u voorzien van een vrijblijvende offerte om per ruimte een optimaal binnenklimaat te creëren.
Wij kunnen u ook helpen met het kiezen van de juiste instellingen, het regelmatig schoonmaken van de filters en het voorkomen van storingen.

Warmtepompen

Wij installeren en onderhouden warmtepompen voor uw verwarmings- en koelbehoeften van uw woning of bedrijf.
Een warmtepomp zorgt voor een efficiënte en comfortabele verwarming in de winter, en koeling in de zomer, terwijl u geld en energie bespaart.
Wij kunnen u adviseren over het beste type, merk en model warmtepomp voor uw situatie, rekening houdend met uw isolatiegraad, verwarmingssysteem, ventilatie en warmwaterbehoefte, en u voorzien van een vrijblijvende offerte.Laadpalen

Wij installeren laadpalen aan uw huis of bedrijf.
Een laadpaal aan huis of bedrijf zorgt voor een efficiënte manier om uw voertuig op te laden terwijl u toch geparkeerd staat. Hiermee bespaart u geld en energie.
Wij kunnen u adviseren over het beste type, merk en model laadpaal voor uw situatie, rekening houdend met uw elektrische voertuig en u voorzien van een vrijblijvende offerte.


innovatie energie transitie

Laatste technieken in huis

Bij InstallGreen blijven we niet stil.
Wij zijn toegewijd aan voortdurend leren en verbeteren, omdat we op de hoogte blijven van de nieuwste trends en innovaties in de groene energiesector.
Wij volgen regelmatig cursussen, seminars en workshops om onze vaardigheden en kennis uit te breiden. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze klanten nog beter van dienst te zijn.

Neem contact met ons op

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van wie wij zijn en wat wij doen.
Wij zijn trots op ons werk en onze resultaten, en wij willen graag onze passie voor groene energie met u delen.
Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Vraag dan een vrijblijvend offerte aan.
Of als u vragen of opmerkingen heeft, neem dan gerust contact met ons op.
Wij horen graag van u en helpen u graag met uw groene energiebehoeften. Bedankt voor het kiezen van installgreen.nl.
Samen gaan we duurzaam de toekomst in!

Scroll naar boven